Nieuwbouw Lemen Villa

 
In opdracht van Tablinum Tijmes in Loenen is het geschetste ontwerp van deze riante villa met kelder digitaal verwerkt tot een definitief ontwerp. Tevens heeft impress3d de opdracht gekregen om de omgevingsvergunning te verzorgen.
 
Het gehele bouwtraject is gevolgd door SBS6 voor het programma "Je eigen droomhuis". Hierin wordt het prachtige resultaat van het ontwerp van Tablinum Tijmes weergegeven. Kijk hier de uitzending terug:
 
 
 
Tablinum Tijmes is een bedrijf dat echte duurzame gebouwen ontwerpt en bouwt. Door het gebruik van afval materiaal, bamboo als wapening, leem als stucwerk en bijvoorbeeld schapenwol als isolatie bouwt het werkelijke duurzame gebouwen. Deze villa komt in een bosrijke omgeving te staan. Met een vegetatie dak in combinatie met een koperen dak wordt het een onderdeel van de natuur eromheen. Drie eiken bomen die nu op de bouwkavel staan zullen in de draagconstructie worden opgenomen. De wanden worden opgetrokken uit bakstenen die op basis van hun kleur zijn afgekeurd, deze worden later afgewerkt met leem.
 
>> Bekijk hier onze andere projecten