Maquette Studio 538 | 1:20

 
Edwin Evers is na ruim 20 jaar gestopt met zijn populaire radio programma “Evers staat op”. In een extra lange uitzending, op vrijdag 21 december 2018, heeft hij afscheid genomen bij Radio 538. Er kwamen veel gasten langs om Edwin te bedanken. Ook zijn werkgever John de Mol gaf zijn blijk van waardering en overhandigde Edwin een maquette die hij door Impress3d heeft laten maken.
 
John de Mol aan Edwin Evers:
"Ik heb een cadeau voor jou laten maken, waarvan ik denk dat als je vanaf maandag denkt: 'Hoe was het ook al weer hier?', dat je daar een klein aandenken aan hebt. Dit, Edwin, is een exacte replica van de studio waar je zo lang hebt gewerkt."
Het cadeau is een maquette van de studio op schaal 1:20, inclusief de personages en audio. Zo kan Edwin Evers letterlijk de studio mee naar huis nemen als aandenken. Een origineel geschenk.
 
Reactie van Edwin Evers:
"WAUW!!!"
Een week voor oplevering kreeg John de Mol de maquette van ons te zien. Spannend en tevens een leuke gedachte dat John de Mol ons werk in handen heeft en gaat beoordelen. Het was dan ook een ontlading toen het bericht kwam dat hij er heel enthousiast over was. In totaal hebben we 6 maquettes gemaakt, ook de sidekicks en nieuwslezer Henk Blok kregen dit cadeau van John de Mol.
 
Als kers op de taart mocht het team van Impress3d ook bij Studio 538 aanwezig zijn bij de uitreiking van zijn cadeau. Zie hier het fragment waarin Edwin Evers de maquette in ontvangst krijgt van John de Mol:
 
 
 
>> Bekijk hier onze andere projecten