Hyde Park Blok 29 | 1:100

 
In opdracht van Snippe BV en IC Netherlands hebben wij een maquette schaal 1:100 gemaakt. Deze maquette bestaat uit zes appartementencomplexen die samen een blok vormen met daarin een mooie groene binnentuin. De afmeting van de maquette is 155x155cm. Alle gebouwen hebben een verschillende gevelafwerking en/of kleur en diverse vormen. Het geheel is op een mooie zwarte sokkel met stofkap gepresenteerd.
 
Reactie van de opdrachtgever na ontvangst maquette:
Geweldig werk! Complimenten voor jou en jullie team!
 
HydeparkmaquetteProvada
De maquette is voor de 1e keer op de Provada 2019 in Amsterdam gepresenteerd (zie foto). Hij zal ook gebruikt worden voor de verkoop van de woningen later dit jaar. Het blok waar wij de maquette van hebben gemaakt is ontworpen door TEAM V architecten. Dat is blok 29 "Knightsbridge". Hier worden zo'n 600 woningen/ commerciële ruimten/ kantoorruimten gebouwd. Dit blok maakt deel uit van een groter stedelijk plan, namelijk het nieuw te bouwen Hyde Park te Hoofddorp. Hieraan hebben verschillende grote architectenbureaus meegewerkt die onder supervisie van Winy Maas met zijn architectenbureau MVRDV staan. Dit bureau heeft inmiddels al vele nationale en internationale prijzen gewonnen met een verscheidenheid aan architectonische hoogstandjes. Het gebied beslaat meer dan 100.000m2 en er zal ruimte zijn voor 3000 tot 4000 woningen. Hyde Park is straks een aantrekkelijke stadswijk met koop-en huurwoningen voor verschillende doelgroepen. Straten en pleinen worden aantrekkelijk ingericht, zodat het goed aansluit bij de kwaliteit van de architectuur van de nieuwe woongebouwen. Vanaf het station, dat op loopafstand ligt, komt er een prettige route naar het centrum van Hoofddorp. Ook ligt er een prachtig stadspark direct naast de deur.
 
Hydeparkminimaquette
Tijdens de Provada werd er een Vastgoedmarkt Young Talent Award uitgerijkt naast onze stand. Lars van Engelen, een projectdirecteur van Snippe BV die ons de opdracht voor de maquette heeft gegeven, was een van de drie overgebleven kandidaten. En hij heeft hem gewonnen. Om hem te feliciteren hebben we een kleine versie van de "Knightsbridge" maquette gemaakt (schaal 1:1000). Deze hebben we hem bij onze laatste ontmoeting kado gegeven. 
 
Hieronder ziet u een aantal foto's van de grote maquette.
>> Bekijk hier onze andere projecten