Gebiedsmaquette Hyde Park | 1:200

 
Hyde Park is here! Dit is één van de grootste woningbouwprojecten van de Benelux. Met 3800 woningen en grote namen als Snippe projecten BV, BPD gebiedsontwikkeling, MVRVD, BALR en interieurarchitect Eric Kuster is dit een in het oog springend project.
 
Deze gebiedsmaquette wordt veel gebruikt als werkmaquette, het gebied en de verschillende woonblokken zijn nog volop in ontwikkeling. Voor de verkoop van het eerste blok is ons gevraagd om een mooie weergave te maken van hoe het gebied er uit moet komen te zien. We hebben hiervoor een bewerkte luchtfoto gebruikt. Op deze ondergrond hebben we een mooi park met gras en bomen gemaakt. Verder zijn grasvelden, bloembedden en groenstroken aangelegd tussen de gebouwen. Ook de bestaande bomen tussen de gebouwen zijn evenals de nieuw te planten bomen aangebracht. De gebiedsmaquette is schaal 1:200 en meet maar liefst 4,5 bij 4,5 meter. Dit is dan ook de 1e maquette die we op locatie hebben gemaakt.
 
 
 
HydeparkmaquetteBalr
Het fashionmerk BALR en HYDEPARK hebben een zeer bijzondere samenwerking gesloten. Kopers van een appartement krijgen de kans om hun nieuwe woning de BALR. touch mee te geven. Demy de Zeeuw, oprichter en Creative Director van het topmerk, richtte de afgelopen tijd een van de modelwoningen van Hyde Park in Hoofddorp in. Kopers van een appartement krijgen de mogelijkheid om het geheel in BALR. stijl te laten inrichten.
 
BALR. is een premium lifestyle brand dat in korte tijd een unieke internationale positie heeft verworven. Demy de Zeeuw, ex-international en voormalig Ajacied richtte het merk op vanuit een voorliefde voor mooi design. Inmiddels heeft het een eigen, sterke positie verworven in de fashionwereld, maar is het ook toonaangevend op sociale media. Op Instagram heeft BALR. al ver over het miljoen volgers.
 
 
 
 HydeparkmaquetteHugodeJonge
Minister voor Volkshuisvesting en Ruimtelijke Ordening Hugo de Jonge bracht op 14 februari 2022 een bezoek aan HydePark House. De showroom waar onze maquettes staan en geïnteresseerden de modelwoningen kunnen bezoeken. Op de foto te zien hoe project directeur Lars van Engelen de plannen toelicht aan de Minister met behulp van de gebiedsmaquette.
 
 
 
Hieronder ziet u een aantal foto's van de grote maquette.
>> Bekijk hier onze andere projecten