Animatie Bungalowpark

 
In opdracht van een vastgoed eigenaar uit Apeldoorn heeft impress3d een aantal varianten uitgewerkt voor het realiseren van een bungalowpark op een perceel in Blokzijl. De betreffende locatie is momenteel een weiland gelegen naast een camping.
 
Een interessante studie die begonnen is met het maken van een programma van eisen. Belangrijk eisen bij het ontwikkelen van het bungalowpark waren betaalbaarheid en het gebruik maken van het water voor recreatie. Deze twee aspecten maken de bungalows interessant voor de markt.
 
Naar aanleiding van de drie varianten die schetsmatig in 3D zijn uitgewerkt, is er verder gesproken met de grondeigenaar, projectontwikkelaar en investeerder. Naar aanleiding hiervan is een keuze gemaakt voor één ontwerp. Een ontwerp met een grote haven waarbij alle percelen van de 60 bungalows rechtstreeks in verbinding staan met het water. Zodoende kan eenieder zijn boot aan een eigen aanlegsteiger plaatsen voor het huisje.
 
Op het bungalowpark is verder een algemene ruimte met receptie, horeca en sanitair. Ook komt er een parkeerplaats en trailerhelling waar bijvoorbeeld de plaatselijke kano vereniging gebruik van kan maken.
 
>> Bekijk hier onze andere projecten