3D Print Woonhuis

 
Het modelleren en 3D printen van een nieuwbouw villa. De klant wilde graag een maquette van hun toekomstige huis om zodoende meer (ruimtelijk) inzicht te krijgen van hun woning en hoe deze geheel naar wens in te kunnen delen.
 
De maquette heeft een schaal van 1:50. Hierbij hebben we gekozen voor een verfijnd detail niveau, waarbij de kozijnen, lijnen metselwerk met negge en contouren dakpannen goed zichtbaar zijn geworden.
 
De maquette is op een antraciet kleur dibond plaat geplaatst, waarbij met witte lijnen de omgeving zichtbaar is gemaakt. De erfscheiding is middels de haag afgebakend.
 
Per verdieping kan de maquette uit elkaar worden gehaald, zodat er middels op schala geprinte meubels tot de gewenste indeling gekomen kan worden. Tevens is goed inzichtelijk geworden voor de klant wat de meerwaarde is qua ruimte op de zolder aan de achterzijde, waar 2 grote dakkapellen worden geplaatst. Door een dakdeel eraf te halen, is het ruimtelijk effect direct zichtbaar, hoeveel nuttige vierkante meters hierbij gecreëerd wordt.
 
>> Bekijk hier onze andere projecten