Lay3rs 3Dprinting

 
Impress3d heeft een nauwe samenwerking met Lay3rs 3Dprinting. De vestiging van Lay3rs en Impress3d in Apeldoorn zitten zelfs onder één dak.

Als officële reseller van grote merken als Bambu Lab en Formlabs bent u hier aan het juiste adres voor advies en aanschaf van een 3D printer. In onze showroom kunt u diverse modellen zien en wordt hierop ook 3D print service verleent. De hoofdvestiging van lay3rs zit in Best, daarnaast is er een locatie in Apeldoorn. In Apeldoorn is Lay3rs te bereiken via:

  apeldoorn@lay3rs.nl
  055 203 21 66

Bezoek ook eens de website of webshop van Lay3rs 3Dprinting voor het complete aanbod:

  lay3rs.nl
  lay3rs-retail.nl

 

Lay3rs 3D ontwerp en printservice

U kunt bij Lay3rs terecht om uw eigen ontwerp te laten 3D printen of indien u nog geen ontwerp heeft kunnen wij het 3D ontwerp verzorgen. Hieronder een aantal voorbeeld projecten die we reeds in Apeldoorn hebben mogen ontwerpen en 3D printen.
 
 
3dprinten Voor CES Nederlans in Apeldoorn hebben we 50 sokkels ontworpen en 3D geprint voor de presentatie van een nieuwe lijn cilinders, The Goldline.

3dprintenarchitectuur Voor mastermate hebben we 50 sokkels 3D geprint voor het presenteren van de cilinders.

 

3dprintenHet linker beeld is het originele houten beeld. Deze hebben we 3D gescand, geprint en nabewerkt dusdanig dat deze op origineel lijkt.

3dprintenarchitectuur Voor CES hebben we 100 keer een inleg geprint voor in een doosje met een sleutel.

 

Interesse?

Neem vrijblijvend contact op