Virtuele Tour

Virtuele Tour

 

Er zijn heel veel mogelijkheden om een 3D getekende wereld virtueel en interactief te beleven. De meest eenvoudige manier is via een telefoon, tablet of computer. Voor de meer completere ervaring is het gebruik maken van een speciale 3D bril ook mogelijk. Hieronder een selectie die we nader toelichten:

 

- 360 Render Virtual Walkthrough
- 360 Presentatie en Walkthrough
- Augmented Reality Walkthrough
- Augmented Reality Marker
- Virtual Reality met Cardboard
- Virtual Reality met HTC Vive
 
De meeste voorbeelden laten we hieronder zien doormiddel van filmpjes. Wilt u één van onderstaande voorbeelden zelf uitproberen dan kunt u ons berichten en sturen we u de juiste link en info toe om dit zelf te ervaren.
 

360 Render Virtual Walkthrough

Hier een voorbeeld van een virtuele tour met behulp van 360 graden 'camera' beelden, ook wel renders genoemd. Op deze manier kunt u door een model heen lopen, vergelijkbaar zoals Google Streetview.

 
 

 

Augmented Reality Walkthrough

Met Augmented Reality is het mogelijk om virtueel een huis te projecteren op een kavel en er doorheen te lopen. Zie voor een indruk hiervan onderstaande filmpje. Dit filmpje is een weergave van wat er te zien is op de telefoon of tablet. We noemen dit ook wel een 'magic window'.
 
 

Augmented Reality Marker

Ook is het mogelijk om Augmented Reality te gebruiken in combinatie met een marker. Hiermee wordt het huis virtueel geprojecteerd op de marker op de vooraf ingestelde schaal. Zie voor een indruk hiervan onderstaande filmpje. De marker is nu een A4 blaadje maar ook een visitekaartje kan bijvoorbeeld als marker worden gebruikt. In dit voorbeeld ziet u een iPad in beeld, dit kan ook met een mobiele telefoon.
 
 
Daarnaast is er de mogelijkheid om dit met een VR bril te beleven. Wij maken hiervoor nu gebruik van de HTC Vive. De beste bril momenteel op de markt. Met deze bril op stapt u in een getekende wereld, een virtuele wereld!
 
Impress3d heeft de VR-bril aangeschaft om opdrachtgevers door hun nog te bouwen huis, kantoor of bedrijfshal te kunnen laten lopen. Met de bril op kunt u 360 graden om u heen kijken en wandelen door een virtuele wereld. Neem gerust contact op om kennis te maken met deze nieuwe technologie! Wij geven u graag een demonstratie.
 

We mochten reeds een aantal demonstraties geven. Opdrachtgevers zijn enthousiast over deze nieuwe mogelijkheden. Veel wordt tijdens zo’n ervaring nog duidelijker. Hieronder een filmpje uit de oude doos, we maakten toen nog gebruik van de Oculus. In dit filmpje kunt u zien hoe Architect Maarten Nieuwenhuizen zijn ervaring deelt en gewenste veranderingen in het ontwerp bespreekt:

 
 
 
Voor meer informatie over onze Virtual Reality mogelijkheden kunt u gerust contact met ons opnemen.

 

 
 

Reeds gerealiseerde projecten
>> Bekijk hier onze andere projecten