Maquette

Maquette

 
Wilt u een maquette laten maken? Een maquette is de perfecte manier om een architectuur ontwerp tot leven te wekken. Maquettes zeggen immers meer dan duizend woorden. Een mooie maquette maakt indruk. Zo gaan digitale ontwerpen leven en worden tastbaar. Een maquette is immers driedimensionaal en erg realistisch. Op beurzen zetten enthousiaste bezoekers onze architectuur maquettes vaak op foto of film. Dat zegt wel iets over het effect van een maquette.
 
 
Neem nu contact op met Maquettebureau Impress3d als u een architectuur maquette wilt laten maken. Voor bijvoorbeeld de presentatie van een nieuw te bouwen woning, kantoorgebouw of ander vastgoed.
 
Voor het afscheid van radiolegende Edwin Evers maakten ons bureau een maquette van zijn studio. In deze studio van Radio 538 presenteerde hij jarenlang zijn ochtendshow ‘Evers staat op’. In totaal hebben we 6 maquettes op schaal gemaakt. In bovenstaand filmpje overhandigt John de Mol de maquette aan Edwin Evers tijdens de 12 uur durende finale uitzending. Diverse landelijke en regionale kranten, gaven aandacht aan dit originele cadeau. Lees hier het artikel in het AD.
 
Meer informatie over dit project en andere voorbeelden vindt u op onze projectpagina.
 

Maquette laten maken in 3D

U levert de 2D of 3D tekeningen aan en Maquettebureau Impress3d doet de rest. In overleg wordt de grootte en detaillering van de maquette bepaald. Zo kan de maquette bijvoorbeeld in schaal 1:50 of 1:100 gemaakt worden.

 
architectuur maquette laten maken
3D print maquette
maquette hout
maquettebureau
 

Maquette laten maken prijs

Een architectuur maquette kunt u al laten maken vanaf 1.950,- euro.
 
De kosten voor het laten maken van een architectuur maquette hangen van veel verschillende factoren af:

 dicht model of voorzien van binnenkant
 in één kleur of full colour
 afmetingen, de schaal
 als één model of losse onderdelen
 mate van detaillering
 
Afhankelijk van het formaat en de detaillering kunnen de kosten voor een architectuur maquette laten maken oplopen. Neem contact op, geef uw wensen door en wij doen u een aantrekkelijk voorstel.
 

Waarom bureau Impress3d uw architectuur maquette laten maken?

 10 jaar ervaring
 Hoge kwaliteit
 Korte doorlooptijd
 Persoonlijk contact
 Bewezen kwaliteit
 
 
maquette bureau
maquettebouw
maquettebouwer
maquette atelier
 
Ervaar het zelf en neem contact op voor het laten maken van een professionele maquette. De beste tool om uw vastgoed te verkopen.
 
 
Het is ook mogelijk een Artist Impression of een 3D Animatie door ons te laten maken. Neem gerust contact op voor vrijblijvend advies en de mogelijkheden. Bel impress3d op 055 203 22 95 of mail naar info@impress3d.nl

Reeds gerealiseerde projecten
>> Bekijk hier onze andere projecten