Maquette

 
Wilt u een architectuur maquette laten maken? Een schaalmodel is een perfecte manier om een architectuur ontwerp tot leven te wekken. Maquettes zeggen immers meer dan duizend woorden. Een mooie 3D print maakt indruk. Zo gaan digitale ontwerpen leven en worden tastbaar. Een maquette is immers driedimensionaal en erg realistisch. Op beurzen zetten enthousiaste bezoekers onze architectuur maquettes vaak op foto of film. Dat zegt wel iets over het effect van een schaalmodel.
 
 
Neem nu contact met ons op als u een architectuur maquette wilt laten maken. Voor bijvoorbeeld de presentatie van een nieuw te bouwen woning, kantoorgebouw of ander vastgoed. Maar we kunnen ook maquettes maken voor andere toepassingen. Bijvoorbeeld een schaalmodel van een nieuw product of een relatiegeschenk.
 
Zo maakten we voor het afscheid van radiolegende Edwin Evers een maquette van zijn studio. In deze studio van Radio 538 presenteerde hij jarenlang zijn ochtendshow ‘Evers staat op’. In totaal hebben we 6 maquettes op schaal gemaakt. In bovenstaand filmpje overhandigt John de Mol de maquette aan Edwin Evers tijdens de 12 uur durende finale uitzending. Diverse landelijke en regionale kranten, gaven aandacht aan dit originele cadeau. Lees hier het artikel in het AD.
 
Meer informatie over dit project en andere voorbeelden vindt u op onze projectpagina.
 

Maquette laten maken in 3D

Met een 3D-printer maken we een schaalmodel van een digitale tekening. U levert de 2D of 3D tekeningen aan en Impress3d doet de rest. In overleg wordt de grootte en detaillering van de maquette bepaald. Zo kan de maquette bijvoorbeeld in schaal 1:50 of 1:100 driedimensionaal geprint worden.

 
architectuur maquette laten maken
3D print architectuur maquette
3D impressie architectuur
3D impressie vastgoed
 

Maquette laten maken prijs

Een architectuur maquette kunt u al laten maken vanaf €950,- per stuk. Dit bedrag is exclusief éénmalige kosten om een digitaal ontwerp om te zetten in een printbaar 3D bestand.
 
De kosten voor het laten maken van een architectuur maquette hangen van veel verschillende factoren af:

 dicht model of voorzien van binnenkant
 in één kleur of full colour
 afmetingen
 als één model of losse onderdelen
 mate van detaillering
 
Afhankelijk van het formaat en de detaillering kunnen de kosten voor een architectuur maquette laten maken oplopen. Neem contact op, geef uw wensen door en wij doen u een aantrekkelijk voorstel.
 

Waarom Impress3d uw architectuur maquette laten maken?

 persoonlijk en professioneel
 alles is mogelijk, we denken graag mee
 jarenlange ervaring met maquettes maken
 de nieuwste professionele 3D-printers in huis
 
Ervaar het zelf en neem contact op voor het laten maken van een professionele maquette.
 
 
Het is ook mogelijk een Artist Impression of een 3D Animatie door ons te laten maken. Neem gerust contact op voor vrijblijvend advies en de mogelijkheden. Bel impress3d op 055 203 22 95 of mail naar info@impress3d.nl

Reeds gerealiseerde projecten
>> Bekijk hier onze andere projecten