Bouwkundig tekenwerk

Bouwkundig tekenwerk

 
In opdracht en in samenwerking met particulieren, bedrijven en stichtingen werken we aan nieuw- en verbouw projecten. Op basis van een vraag of behoefte maakt impress3d of één van onze partner architecten een eerste schetsontwerp. In deze projectdefinitie fase denken we graag mee en zal impress3d een absolute meerwaarde zijn.
 
Als u wilt bouwen of verbouwen is er vaak een omgevingsvergunning nodig, voorheen heette dit een bouwvergunning. Of u een bouwvergunning nodig heeft hangt af van een aantal factoren. Een vergunning check kunt u eventueel zelf doen via het omgevingsloket. Bouwkundig tekenbureau impress3d kan de check ook voor u doen en de volledige omgevingsvergunning aanvraag voor u verzorgen indien blijkt dat deze nodig is.
 
Wij werken het ontwerp uit tot een digitaal 3D model. Hiermee krijgt u een duidelijk beeld en kan er samen met u gewerkt worden aan een definitief ontwerp die voldoet aan uw wensen, de eisen van het bouwbesluit en het bestemmingsplan. In het bestemmingsplan worden bijvoorbeeld eisen gesteld aan de nokhoogte, goothoogte en type dak. Het bestemmingsplan is online te raadplegen via ruimtelijkeplannen.nl
 
Het definitieve ontwerp kan vervolgens door de welstandscommissie worden beoordeeld.  Bij een goedkeuring van de welstandscommissie kunnen de constructieberekeningen worden gemaakt en kan onze bouwkundig tekenaar het tekenwerk verder uitwerken met doorsnedes en technische details.
 
Desgewenst kunnen we de bouwbegeleiding verzorgen, waarbij impress3d uw contactpersoon is.
 
 

Reeds gerealiseerde projecten
>> Bekijk hier onze andere projecten