Artist Impression

Artist Impression

 

Voor de verkoop van uw vastgoed is het essentieel dat de potentiele koper overtuigd wordt van het ontwerp. Er moet een ‘WAUW!’ effect ontstaan. Dit doen we met mooie plaatjes die de juiste sfeer overbrengen.

 

Er moet een 'WAUW!' effect ontstaan.

De uitdrukking “eerst zien dan geloven” geldt ook zeker bij de verkoop van vastgoed. Met een Artist Impression laat u uw project op zijn mooist zien. We maken onderscheid tussen interieur, exterieur en vogelvlucht impressies. Hieronder lichten we de verschillende nader toe aan de hand van een aantal voorbeelden.
 

Interieur Artist Impression

Bij interieur impressies speelt sfeer een grote rol. De juiste sfeer overtuigt iemand dat hij daar wil wonen of werken. De juiste inrichting is hierbij essentieel. Afhankelijk van de doelgroep richten we het ontwerp in zodat dit aansluit bij de leeftijd en prijssegment. We werken hierbij graag samen met een interieur stylist.

artist impression interieur
artist impression interior
 artist impressie interieur
artist impressie interieur
 

Exterieur Artist Impression

Een exterieur impressie geeft een duidelijk beeld van de woning en zijn directe omgeving. De buitenkant van de woning en zijn architectonische details kunnen zo goed worden gezien. Deze impressies moeten een gevoel van trots geven: “Hier ga ik wonen!”

artist impression exterieur
artist impression exterieur
3D impressie architectuur
3D impressie vastgoed
 

Vogelvlucht Artist Impression

Een vogelvlucht impressie geeft in één oogopslag een helder beeld van het project in zijn omgeving. Ideaal om de kavel inrichting te tonen of duidelijk te maken dat het plan in een mooie gebied is gesitueerd.

3D render architectuur
3d render vastgoed
 

360 tour

Naast een statisch 3D plaatje kunnen we ook een interactieve 360 graden tour maken. Hiermee is het mogelijk virtueel 360 graden rond te kijken vanaf een vast camerapunt. Ook is het mogelijk te wandelen van de ene 360 graden camera naar de volgende. Wanneer u deze op mobiel bekijkt is het ook mogelijk de Virtual Reality ervaring aan te zetten in combinatie met een cardboard.

 
Veel van onze 3D renders zijn onderdeel van een bouwvergunning aanvraag of animatie. Wilt u meer voorbeelden zien van ons werk raden we u aan om naar het totale projectenoverzicht te gaan.

 

 
 

Reeds gerealiseerde projecten
>> Bekijk hier onze andere projecten