3D Impressie

3D Impressie

 

Een 3D impressie of artist impression is een computer gemaakte 3D tekening, ook wel 3D render genoemd. Hiermee kunt u voor de daadwerkelijke realisatie van een project toch al een foto realistisch beeld krijgen en deze tonen aan bijvoorbeeld uw klanten. Het kan bijvoorbeeld ook helpen bij de vraag om uw huis te verbouwen of toch te verhuizen.

 

Met onze bouwkundige kennis houden we bij het maken van een 3D impressie rekening met de bouwkundige details en kunnen eventuele bouwtechnische tekeningen later eenvoudiger worden gemaakt. Zo kan er eerst een artist impression worden gemaakt om een goedkeuring te krijgen van de welstand om het vervolgens uit te werken tot een bouwaanvraag.

 
3dprintenarchitectuur
3dprintenarchitectuur
 
3dprintenarchitectuur
3dprintenarchitectuur
 

Naast een statische 3D render kunnen we ook een interactieve 360 graden camera render maken. Hiermee is het mogelijk virtueel 360 graden rond te kijken vanaf een vast camerapunt. Ook is het mogelijk te wandelen van de ene 360 graden camera naar de volgende. Wanneer u deze op mobiel bekijkt is het ook mogelijk de Virtual Reality ervaring aan te zetten in combinatie met een cardboard.

 
 
Veel van onze 3D renders zijn onderdeel van een bouwvergunning aanvraag of animatie. Wilt u meer voorbeelden zien van ons werk raden we u aan om naar het totale projectenoverzicht te gaan.

 

 
 

Reeds gerealiseerde projecten
Naar volledig projectenoverzicht