3D Animatie

 
Wilt u een 3D Animatie laten maken? Een mooie 3D Animatie is een krachtig middel bij de verkoop van woningen. Met een 3D Animatie kunnen we de juiste sfeer overbrengen om uw doelgroep te overtuigen. Een animatie is heel geschikt om online in te zetten maar ook sterk op een groot scherm bij de ontvangst van potentiële kopers.
 
 
Met een 3D Animatie kan een nieuwbouw project precies zo gepresenteerd worden als gewenst is. Een animatie is namelijk een getekende film en heeft de vrijheid om dat in beeld te brengen wat gezien moet worden. Met de bewegende beelden in combinatie met een voice-over of omgevingsgeluiden is een animatie één van de beste middelen voor de verkoop van woningen.
 
Voor de verkoop van een nieuw woningbouw concept, de Maxsmall, maakten we deze animatie. Maxsmall staat voor maximaal wonen op een minimale oppervlakte. Deze 3D Animatie toont de mogelijkheden van dit concept en geeft een beleving van rust en ontspanning mee.
 
Meer informatie over dit project en andere voorbeelden vindt u op onze projectpagina.
 

Wat kost een 3D Animatie?

Een 3D Animatie van een nieuwbouw project kunt u al laten maken vanaf 2900 euro. Hierbij gaan we uit van een 3D Animatie van ongeveer 1 minuut.
 
De kosten voor het laten maken van een 3D Animatie hangen van veel verschillende factoren af:

 de lengte van de animatie
 de grote van het project
 de compleetheid van aangeleverde stukken
 mate van detaillering en materiaaleigenschappen
 
Afhankelijk van de grote van het project kunnen de kosten voor een 3D Animatie laten maken oplopen. Neem contact op en wij doen u een aantrekkelijk voorstel.
 

Waarom Impress3d uw 3D Animatie laten maken?

 persoonlijk en professioneel
 alles is mogelijk, we denken graag mee
 jarenlange ervaring met 3D Animaties maken
 korte doorlooptijd
 
Ervaar het zelf en neem contact op voor het laten maken van een professionele 3D Animatie.
 
 
Het is ook mogelijk een Artist Impression of een Maquette door ons te laten maken. Neem gerust contact op voor vrijblijvend advies en de mogelijkheden. Bel impress3d op 055 203 22 95 of mail naar info@impress3d.nl

Reeds gerealiseerde projecten
>> Bekijk hier onze andere projecten