Recreatiewoning Vlas

 
In opdracht van Tablinum Tijmes in Loenen is het geschetste ontwerp van deze prachtige recreatie woning digitaal verwerkt tot een definitief ontwerp.
 
Tablinum Tijmes is een bedrijf dat echte duurzame gebouwen ontwerpt en bouwt. Door het gebruik van afgekeurde materialen en natuurlijke bouwproducten als bamboe in plaats van wapeningsstaal, leem als stucwerk en bijvoorbeeld schapenwol als isolatie bouwt het werkelijke duurzame gebouwen.
 
Deze vakantiewoning komt in een bosrijke omgeving te staan. De vloer van de woning ligt 80 centimeter onder het maaiveld, dit in combinatie met het vegetatie dak wordt het een onderdeel van de natuur eromheen. De wanden worden opgetrokken uit bakstenen die op basis van hun kleur zijn afgekeurd, deze worden later afgewerkt met leem.
 
Naar volledig projectenoverzicht