Nieuwe entree kantoorgebouw

 
In opdracht en in samenwerking met interieurarchitect Angela van Staalduinen, Studio Zebra te Amersfoort, is een nieuw ontwerp voor een entree van een bestaand kantoorgebouw ontworpen en in beeld gebracht.
 
De opdrachtgever CRM Partners, een snel groeiend bedrijf, heeft zijn kantoor in een pand in Barneveld gehuisvest. Voor deze opdrachtgever heeft Angela als interieurarchitect al een aantal verdiepingen ontworpen en ingericht. Op basis van deze relatie en vertrouwen is haar gevraagd om ook de entree opnieuw te ontwerpen.
 
Veel vastgoed komt leeg te staan omdat de uitstraling aan de buitenzijde niet uitnodigt en gedateerd is. De gevelinrichting en de entree zijn een belangrijk onderdeel om leegstand te voorkomen. Bij het ontvangen van bezoekers geeft de buitenschil een belangrijke eerste indruk. Het renoveren van de buitenschil tot een hedendaagse stijl zijn daarom cruciaal om leegstand te voorkomen.
 
De entree speelt daarbij een extra rol bij de ontvangst en eerste indruk, is het uitnodigend en voelen mensen zich welkom? Valt de entree nog op en is het een eyecatcher? Bij de huidige entree staan bezoeker in weer en wind te wachten tot de deur na het aanbellen voor ze wordt geopend. De nieuwe entree die Angela heeft ontworpen bied hiervoor een oplossing en geeft weer een frisse en hedendaagse indruk.
 
Naar volledig projectenoverzicht