3D visualisatie aanbouw

 
In nauwe samenwerking met de bewoners van een mooie 2 onder 1 kap woning in Apeldoorn zijn een aantal opties en ideeën verwerkt in 3D tekeningen om zo tot een eindontwerp te komen voor een aanbouw.
 
Naast de wens van de opdrachtgever om de jaren 30 stijl van de woning terug te laten komen in de aanbouw was het in beeld brengen van diverse opties voor een juiste besluitvorming belangrijk. Dit maakt het maken van keuzes makkelijker en geeft veel vertrouwen voor wat er straks daadwerkelijk gebouwd gaat worden. Opties die de bewoners graag uitgewerkt wilden zien waren bijvoorbeeld de plaats en uitwerking van de lichtstraat. De grootte van de schuifpui en waar deze exact te plaatsen in de gevel. Door de verschillende opties uit te werken kon met succes gewerkt worden naar een eindontwerp.
 
Deze aanbouw is vergunningsvrij maar toch zijn goede tekeningen en een duidelijke uitwerking belangrijk. Hiermee kunnen ook beter afspraken worden gemaakt met de aannemer over hoe de aanbouw er precies uit moet komen te zien.
 
Naar volledig projectenoverzicht