Henri Bloem

Bouwkundig ingenieur
Ruim 4 jaar werk ik al met passie aan impress3d. Ik ben 30 jaar, getrouwd met Priscilla en samen wonen we in het centrum van Apeldoorn. Ik ben geboren in het tropische Frans-Guyana. Mijn ouders deden daar zendingswerk en ik mocht daar als kleine jongen opgroeien samen met mijn broer en 2 zusjes. Op mijn twaalfde verhuisden we weer naar Nederland.
 
Ik hou van bouwen en ben daarom bouwkunde gaan studeren. Na de opleiding HBO Bouwkunde ben ik in Kenia geweest om daar te werken aan 2 mooie bouwprojecten in samenwerking met Bob Timmermans. Bij terugkomst in Nederland kon ik al snel beginnen als werkvoorbereider bij een aannemer. Na 2 jaar kon mijn contract niet verlengd worden in verband met de crisis. Dit was voor mij het moment om te gaan ondernemen, een wens die ik al langer had werd uitgevoerd.
 
Van het oerwoud in Zuid-Amerika, met een liefde voor spinnen en slangen, terecht gekomen in het koude Nederland met snelwegen, stoplichten en koeien. Een hele ervaring en verandering in mijn leven die mij hebben gevormd tot wie ik ben. Ik zie mijzelf als een dienstbaar persoon die eerlijk is en een sterk rechtvaardigheidsgevoel heeft. Wil je meer over mij of impress3d weten, ik ga graag met je in gesprek.
 
 
 
 
 
 

Bob timmermans

Bouwkundig ingenieur
Ik ben een gelukkig getrouwd man, vooralsnog geen kinderen. Ons geloof, kostbare vrienden en passie is wat ons drijft. Het leven is vol kansen en mogelijkheden, aan ons om deze aan te pakken en door te pakken. 

Het delen van kennis, creativiteit, ideeën en tijd leidt tot bijzondere ontwikkelingen. De meeste voldoening haal ik uit ontwikkelingen en ondernemingen welke situaties veranderen van wanhoop tot hoop. Deel te mogen zijn van een stukje inspiratie, te delen vanuit hetgeen we hebben. Ondernemen en doorzetten in combinatie met leergierigheid en passie voor je medemens en omgeving. Dit uit zich dan ook in partnerships zoals met Village of Peace. Mijn kernwaarden zijn vrede, leiderschap, compassie, vrijgevigheid en transparantie en is de rode draad door het leven.

Wat mij boeit aan bouwen is iets zien ontstaan van a tot z. Vele schakels en interactie met partijen en mensen brengt een dynamisch werkgebied met zich mee. Zonder dat we er altijd direct bewust van zijn, bevinden we ons altijd in of nabij bouwwerken waar we gebruik van maken. 

Ik zie erna uit om in een persoonlijk gesprek nader kennis met elkaar te maken en wat we voor elkaar kunnen betekenen. 

“Start by doing what is necessary; then do what is possible; and suddenly you are doing the impossible.” Francis of Assisi